Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

El Cafè Aventura IX repartirà 8.500€ a les dues millors empreses i idees de negoci

Aquesta activitat organitzada per l’Ajuntament de Sabadell es desenvolupa amb la col·laboració dels Ajuntaments de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Sant Quirze del Vallès i està subvencionada per la Diputació de Barcelona. En aquests moments està obert el termini de presentació. El termini per optar als premis està obert fins el 15 d’octubre de 2021.

Aquesta proposta està oberta a companyies a punt de néixer o ja constituïdes. En concret, aquesta activitat està especialment plantejada per donar suport a projectes innovadors  amb un alt potencial de creixement i amb un cert valor tecnològic. D’entre totes les candidatures inscrites es seleccionaran els 15 projectes o empreses per a que puguin presentar-se davant el públic assistent el propi dia de l’acte que tindrà lloc el 25 de novembre de 2021 i alhora poder fer contactes rendibles per al futur.

Com a al·licient per a les persones que hi participin, poden optar a alguns dels premis de les dues categories d’aquest esdeveniment.  En concret,  la  categoria de Millor empresa  està adreçada a empreses amb una trajectòria empresarial igual o inferior a 3 anys en el moment de presentar la sol·licitud i a la categoria de Millor projecte empresarial s´hi poden presentar persones emprenedores o estudiants amb una idea de negoci innovadora, creativa i amb potencial d’execució.

S'estableixen dos premis per les empreses guanyadores. Per la primera classificada  en la categoria "Millor empresa" la dotació econòmica és de 4.000 €, l'accés al programa de mentoring d´autoocupació d'aproximadament un any de durada, i l'entrada a un espai de coworking durant mig any. Per a la segona empresa la dotació econòmica serà de 2.500 € i també tindrà accés al programa de mentoring.

D´altra banda per la categoria "Millor idea de negoci" la dotació econòmica que percebrà la primera idea classificada serà de 2.000 €. També disposarà de 10 hores d´assessoria i l'accés a un espai d´incubació. Tot això, emmarcat en una jornada on les persones promotores d'idees i empreses podran presentar els seus productes o serveis amb la tècnica elevator pitch per poder atraure l'atenció del públic que s’hi pugui reunir entorn aquest esdeveniment.

Inscripció oberta

La inscripció per presentar-se a una de les dues categories del Café d’Aventura s’ha obert aquest juliol i el termini és fins el 15 d’octubre de 2021. Mitjançant aquesta pàgina web es poden consultar les bases dels premis i es pot omplir els formularis d’inscripció on line. Per a més informació cal enviar un correu electrònic a sbdempresa@ajsabadell.cat.

Edició 2020