Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Ajuts extraordinaris a l'oci nocturn per fer front a les noves restriccions per la Covid-19 (4a conv.)

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya ha activat una quarta línia d’ajuts dotada amb 10 milions d’euros en l'àmbit de les activitats d'oci nocturn, amb la finalitat de reactivar i impulsar aquestes activitats. 

Aquests ajuts extraordinaris són producte de la situació de tancament que ha comportat la Resolució SLT/2147/2021, de 8 de juliol, en què es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, resolució que obliga al sector de l'oci nocturn, a suspendre la seva activitat en espais tancats.

REQUISITS

S’hi podran acollir autònoms, microempreses i pimes dedicades a l’oci nocturn, incloent-hi bars musicals, discoteques, sales de ball, sales de festa amb espectacle i concerts d’infància i joventut, discoteques de joventut i karaokes.

En l’atorgament es tindrà en compte l’aforament i el nombre de persones treballadores en plantilla, que de mitjana, han tingut l'any 2019. En el cas d'empreses que han iniciat la seva activitat el 2020 o 2021, es tindrà en compte el nombre de persones treballadores en plantilla que, de mitjana, han tingut contractades des de la data d'inici de la seva activitat fins a l’entrada en vigor de la Resolució SLT/2147/2021, de 8 de juliol.

QUANTIA

La subvenció consistirà en un pagament únic a cada beneficiari, amb l’aportació màxima següent en cadascun dels casos:

  • Menys de 10 treballadors: 8.000 euros
  • 10 o més treballadors i aforament inferior a 1.300 persones: 30.000 euros
  • 10 o més treballadors i aforament a partir de 1.300 persones: 50.000 euros

És necessari presentar la sol·licitud per aquesta 4a convocatòria encara que hàgiu sol·licitat la primera, segona o tercera convocatòria de subvencions per a l'oci nocturn i parcs infantils privats.

SOL·LICITUD

Des de les 9 hores del dia 23 de juliol de 2021 i fins a les 14 hores del dia 30 de juliol de 2021.

MÉS INFORMACIÓ

BASES