Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Concessió de subvencions en espècie en forma de participació en el Programa d'accelaració per a empreses catalanes de comerç

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya publica la primera convocatòria del Programa d'acceleració tecnològica, per a la selecció de les empreses de comerç que hi participaran, sense cost per part d’elles.

BENEFICIARIS

Poden participar en aquest procediment empreses o persones físiques del sector comerç detallista que tinguin un model de negoci testat i capacitat per aportar innovació al sector. Cal que aquestes empreses es trobin en fase de creixement i que tinguin potencial per seguir creixent.

REQUISITS

a) Tenir domicili fiscal a Catalunya

b) Tenir estructura empresarial pròpia

c) Comptar amb almenys un punt de venda físic a Catalunya

d) Vendre per internet a través d'una pàgina web pròpia

QUANTIA

Les empreses participants es beneficiaran d'un coneixement i la mentoria per part de professionals del màxim renom, que ha de tenir un efecte multiplicador a curt termini sobre les capacitat i habilitats de l'equip de cada marca o empresa, augmentant d'aquesta forma el seu potencial de creixement.

El programa consta de dues fases: la primera estarà basada en la transferència de coneixement per mitjà de “workshops” especialitzats i conclourà amb un informe individualitzat per a cada empresa; la segona consistirà en un acompanyament personalitzat de sis setmanes per implantar un pla d'acció destinat a implementar un salt qualitatiu en l'estratègia digital de cadascuna de les empreses.

SOL·LICITUD

Enllaç a la sol·licitud.

Termini de presentació: del 5 d'agost al 30 de setembre de 2021.

BASES

RESOLUCIÓ.