Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Sessió d’emprenedoria: 'Valora la teva idea de negoci'

Tens una idea de negoci i vols validar-la? Ja tens l’activitat en marxa i vols revisar el teu model de negoci? Vine a aquesta sessió i t’explicarem com fer-ho! Afanya't, les places són limitades (inscripcions per estricte ordre de sol·licitud).

Amb la tècnica del Business Model Canvas veurem els aspectes més rellevants del projecte i si tenen una coherència entre ells. Amb el quadre econòmic i financer detallarem tots els ingressos i despeses per preveure el funcionament de l’activitat.

L'activitat està adreçada a persones emprenedores que tinguin una idea de negoci i la vulguin treballar per valorar la seva posada en marxa. També, a empresaris/àries que ja tinguin l’activitat iniciada i que vulguin revisar el seu model de negoci.

PROPERES SESSIONS

  • 16 de març, 16:30 h (on line)
  • 12 d'abril, 10:30 h (presencial al Vapor Llonch)

Places limitades, inscripcions per estricte ordre de sol·licitud.

Imparteix l'equip tècnic de Dinamització Empresarial de Vapor Llonch. 

INSCRIPCIÓ

+INFO