Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Increment d'altes d'empreses gestionades pel Punt d'Atenció a l'Emprenedor/a de Sabadell

El Punt d'Atenció a l'Emprenedor/a de Sabadell acumula més altes d’empreses fins el tercer trimestre de 2021 que respecte el mateix període de l’any passat. En total s’han donat d’alta 61 empreses enfront de les 54 de l’any anterior. 

Aquestes dades situen l’Ajuntament de Sabadell en el tercer lloc del rànquing dels 45 Punts d'Atenció a l'Emprenedor (PAE) de Barcelona per haver facilitat la creació d’aquestes 61 empreses (37 altes d’autònoms i 24 societats limitades) entre gener i setembre de 2021.D’aquesta manera es manté com un dels més actius de l’àrea de Barcelona. L’Ajuntament de Sabadell es va donar d’alta com a PAE a finals de 2014, fruit d’un conveni de col·laboració entre la Diputació de Barcelona i el govern espanyol. La xifra situa Sabadell en el 3r lloc del rànquing acumulat entre tots els PAE des de 2009 a 2021. Aquestes dades són el resultat de l'últim "Termòmetre PAE" elaborat per la Diputació de Barcelona sobre els punts municipals de la província.

Els Punts d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) són oficines autoritzades pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, des d’on es realitza la tramitació de constitució de les formes jurídiques més habituals (autònoms, SL...) de manera telemàtica i gratuïta. En aquests moments, des de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i a l’Autònom de Sabadell (ctra. de Barcelona, 208 bis - Vapor Llonch) i el Centre de Promoció Empresarial (c. de les Tres Creus, 236) i el Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (av. de Can Bordoll, 119) es poden gestionar telemàticament d’un sol cop fins a 22 tràmits, amb les diferents administracions implicades, segons el tipus d’empresa.

Això implica un estalvi de temps i permet crear l’empresa en 48 hores, en canvi presencialment es pot necessitar fins a 40 dies. Un altre avantatge d’aquesta plataforma és l’estalvi de desplaçaments i de nous interlocutors. El personal tècnic de l’Ajuntament de Sabadell que atén la persona emprenedora, assessorant-la en la maduració de la idea de negoci, pot tramitar l’alta d’activitat si es desitja. L’objectiu és facilitar i simplificar els tràmits de constitució de determinades formes jurídiques. Per poder ser atès a un PAE de Sabadell cal sol·licitar cita prèvia enviant un correu electrònic a sbdempresa@ajsabadell.cat.