Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Mruga Tipnis: "L'Erasmus és un gran inici si et vols convertir en un/a jove empresari/ària”

Mruga Tipnis va passar 6 mesos a Antwerpen (Bèlgica) de la mà del programa Erasmus for young entrepeneurs. En aquesta entrevista ens explica la seva experiència. 

Pots parlar-nos del teu projecte?

El meu projecte consisteix a posar en marxa una empresa de disseny i construcció holística que practica la construcció sostenible i que utilitza algoritmes per a dissenyar edificis de manera intel·ligent i eficient.

Quina era la teva situació professional abans de començar el programa?

M'acabava de graduar en el màster oficial d'Arquitectura Biodigital de la Universitat Internacional de Catalunya, a Barcelona.

Quines motivacions et van portar a fer el programa Erasmus? 

La principal motivació va ser a conseqüència de la meva preocupació pels residus generats per la indústria de la construcció. Volia aprendre de professionals de l’arquitectura que ja estiguessin treballant per generar menys residus.

Quines activitats estàs portant a terme a l’empresa del teu/ de la teva host a Bèlgica?

A l’empresa dels meus hosts, Bao Living, he treballat com a arquitecta amb el suport del seu mentoratge. M’han ensenyat a dirigir un estudi d’arquitectura  des del vessant d’una construcció sostenible.

Quines habilitats o coneixements t'està aportant el programa Erasmus? 

He après molt sobre la gestió de projectes d’arquitectura. Això m’ha permès millorar d’altres habilitats com gestionar el meu temps eficientment.

Quin beneficis creus que la estada està aportant al teu/ la teva host

El principal benefici ha estat aprendre més sobre la construcció modular i sostenible.

Quins han estat per tu els beneficis de participar en el programa?

He après moltíssim sobre l'esperit empresarial vivint l’experiència en primera personal i de forma pràctica, sense necessitat de realizar una formació acadèmica de direcció d’empreses en una universitat.

Com el programa està ajudant que milloris el teu bussiness plan

El programa està ajudant que millori el meu business plan amb tots els aprenentatges que he esmenat a les anteriors preguntes.

Recomanaries el programa a algú que s'ho estigui plantejant? Per què? 

Sí, recomanaria aquest programa al 100%. No només és una gran manera d'aprendre, sinó un gran començament si et vols convertir en un/a jove empresari/ària.

 

Totes les persones interessades en el programa Erasmus poden informar-se'n a l'OAEA, presencialment (amb cita prèvia a la Ctra de Barcelona, 208 bis), trucant al telèfon 93 745 31 61 o escrivint al correu sbdempresa@ajsabadell.cat.