Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Marc dels incentius fiscals lligats a la innovació i la recerca tecnològica: cap als Next Generation

Dimecres 3 de novembre de 10 a 12 h tindrà lloc aquesta sessió informativa virtual gratuïta per donar a conèixer a les pimes el finançament, les ajudes i els incentius fiscals que tenen al seu abast per desenvolupar els seus projectes d’innovació.

Si sou una empresa industrial que esteu treballant en el desenvolupament d’un nou producte o procés a les vostres instal·lacions, teniu previst invertir en maquinària per ser més productius i eficients, esteu digitalitzant el procés productiu o organitzatiu, disposeu de personal qualificat treballant en aquestes àrees o heu realitzat projectes d’innovació en els darrers anys, aquesta sessió us interessa.  

PROGRAMA

10.00 h. Presentació de la sessió a càrrec de Leo Torrecilla, vicepresident 2n de la Cambra

10.10 h. Incentius fiscals lligats a la innovació.  A càrrec de Marta Gil, consultora associada a la Cambra, amb més de 20 anys d’experiència en gestió de projectes d’innovació, tramitació d’ajuts i incentius fiscals i cerca de finançament.

  • Ajuts i finançament per projectes d’innovació.
  • Deduccions fiscals.
  • Bonificacions.
  • Casos pràctics.

11.40 h. Torn obert de preguntes i cloenda.

A QUI S'ADREÇA

Directors i personal d'R+D+i, directors de l’àrea d’administració i finances, gerents  i qualsevol persona interessada en temes d’innovació i finançament.

DATA I HORARI

Dimecres, 3 de novembre de 2021, de 10 a 12 h. a través de la plataforma Teams.

+INFO