Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Pol Vidal: "Al Regne Unit podré tenir clients encara que estigui vivint a Barcelona"

Pol Vidal ha viscut una experiència Erasmus de 4 mesos a Londres que l'ha enriquit personalment i que li ha creat un nou horitzó professional. En aquesta entrevista ens explica com li ha anat.

Pots parlar-nos del teu projecte?

El meu projecte s’ha basat a fer una petita productora a Londres encarada als videos de música urbana. Crec que ha estat bastant positiu perquè he pogut fer 4 videoclips en aquest temps i conèixer molts artístes locals amb els quals s’ha format una bona relació.

Quina era la teva situació professional abans de començar el programa?

Estava a l'atur. Ara veig la llum d’alguna forma, perquè sé que al Regne Unit podré tenir clients encara que estigui vivint a Barcelona. De fet, ja tinc pactats diversos videoclips al llarg d’aquests mesos. 

Quines motivacions et van portar a fer el programa Erasmus?

Realment em sembla una gran oportunitat i un projecte que li pot interesar a moltíssima gent. També em van motivar bastant les ganes de marxar i estar en contacte amb la cultura d’un altre país.

Quines activitats estàs portant a terme a l’empresa del teu/de la teva host al Regne Unit?

Sobretot, les meves funcions han estat la creació de contingut audiovisual. Encarregar-me del diseny de les diferents xarxes socials de l’empresa i portar-les publicant el contingut que jo mateix he creat.

Quines habilitats o coneixements t’està aportant el programa Erasmus?

A part de practicar l’idioma, crec que m ha servit per veure com treballen en un altre lloc, conèixer molta gent i molt interesant i fer diferents contactes que crec que em serviran en un futur.

Quin beneficis creus que la estada està aportant al teu/la teva host?

Un punt de vista més jove, més connectat amb el món d’Internet i de les xarxes socials. També, el fet de poder crear directament el contingut per a les seves xarxes socials, crec que ha estat de molta importància.

Quins han estat els beneficis de participar en el programa?

La veritat és que els beneficis són incomptables, des del punt que he marxat de casa dels meus pares i he començat de zero en una gran ciutat. Això ha fet que m’espavili, que aprengui a moure’m per mi mateix. Després, el fet d'estar amb la Samina, també m’ha ajudat a saber com s’estrucura un col·lectiu d’artistes, d’alguna forma, veure les entranyes de rabbit hole. També m’agradaria destacar tots els contactes i amistats que he tingut l'oportunitat de fer.

Com el programa està ajudant a fer que milloris el teu pla de negoci?

El programa m'ha brindat l'oportunitat de conèixer una altra societat on, des del meu punt de vista, l’art està molt més valorat que a Barcelona. Veig possible viure fent videoclips encarats a l’escena urbana.

Recomanaries el programa a algú que s’ho estigui plantejant? Per què?

Recomanaria el programa al 100% a qualsevol persona, perquè et donarà una experiencia increïble i que segur que serà profitosa per tu. Coneixeràs una altra cultura i com funcionen les coses fora de la teva zona de confort. Bàsicament, com a persona i com a emprenedor/a t’enriquirà moltissim.

 

Totes les persones interessades en el programa Erasmus poden informar-se'n a l'OAEA, presencialment (amb cita prèvia a la Ctra de Barcelona, 208 bis), trucant al telèfon 93 745 31 61 o escrivint al correu sbdempresa@ajsabadell.cat.