Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Mes de l'Emprenedoria: segona quinzena amb una agenda oberta de 18 activitats

L'Ajuntament de Sabadell, amb la col·laboració d'altres organitzacions públiques i privades, dedica aquest novembre al foment de l'emprenedoria i ofereix un conjunt d´activitats adreçades a totes les persones emprenedores.

Es tracta d’una iniciativa publicoprivada sense precedents que pretén estimular el potencial emprenedor de la ciutat mitjançant una agenda d’activitats concentrada al mes de novembre on caben cursos de formació, tallers, xerrades de sensibilització o un fòrum d’emprenedoria, entre altres activitats.

Totes les activitats es poden consultar en aquest web i estan pensades per a qui estigui a punt d’iniciar un nou negoci o l’hagi encetat recentment.

En total, el Mes de l’Emprenedoria recull més de 30 accions organitzades pel mateix Ajuntament o bé per les altres entitats participants. Havent superat ja la primera quinzena, el Mes de l'Emprendoria té encara 18 activitats programades amb inscripció oberta:

19 NOVEMBRE

22 NOVEMBRE

23 NOVEMBRE

24 NOVEMBRE

25 NOVEMBRE

29 NOVEMBRE

30 NOVEMBRE

2 DESEMBRE