Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Acte de consulta al mercat organitzat per l'I3PT (Parc Taulí): Projecte EcoQUIP+

El projecte europeu EcoQUIP+, que té per objectiu trobar solucions que incrementin l’eficiència, la qualitat i la sostenibilitat ambiental en els hospitals, es troba en fase de licitació.

Per aquest motiu, l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí (I3PT) i l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) organitzen un acte virtual de consulta al mercat perquè empreses puguin oferir les seves propostes de solució dins d’un marc de compra pública d’innovació.

L'EcoQUIP+ es basa en la personalització en 3D del reemplaçament de pròtesis articulars per tal que siguin fetes a mida per a cada pacient. L’objectiu del projecte és trobar una solució innovadora per a la personalització del reemplaçament articular que incorpori:

  • El disseny i fabricació sota demanda de pròtesi a mida i instrumentació específica del pacient
  • Mesures pre-operatòries de precisió que incorpori l’avaluació de tot el cos per optimitzar el rendiment biomecànic personalitzat.
  • El seguiment i la traçabilitat del procés de fabricació i del quirúrgic.

Per aquest motiu, s’espera que a l’acte organitzat de consulta de mercat, les empreses interessades puguin donar a conèixer solucions innovadores que contribueixen a la millora d’aquests requeriments:

  • Proporcionar beneficis clínics, de costos i de recursos demostrables
  • Tenir el potencial de ser aplicable a altres àrees de cirurgia electiva
  • Complir amb tots els estàndards necessaris amb relació a la qualitat, les homologacions, l’ètica i la protecció de dades, la interoperabilitat, etc.

 Detalls de la sessió:

  • Dimarts, 30 de novembre de 2021 a les 10:00h
  • Els participants podran registrar-se en el següent enllaç

Aquells que omplin el formulari rebran l’enlaç de l’esdeveniment uns dies abans del mateix.

Més informació del projecte.