Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

SAVE THE DATE: Open Days de l’OpenIndustry, 14 i 15 de desembre

Els dies 14 i 15 de desembre s'organitza una nova edició dels Open Days, una fira on totes les empreses expositores podran mostrar, veure i intercanviar coneixements sobre les últimes innovacions en els diferents camps empresarials.

Què són els Open Days?

L’esdeveniment està organitzat per la Comunitat Open Industry i és el punt de trobada simultani entre totes les companyies presents i els visitants de la fira virtual i està pensat per fomentar el networking i la cooperació empresarial.

La fira, oberta els 365 dies de l’any, proposa els dies interactius per generar una gran quantitat de contactes entre empreses, universitats, centres tecnològics i d’investigació en el pavelló Indústria 4.0 (i4.0) i empreses industrials del territori en el pavelló Indústria km0 (ikm0). L’objectiu: el networking i la transferència de coneixement.

Durant els Open Days s’organitzaran webinars al voltant de les tecnologies 4.0, que permetran conèixer aplicacions concretes de la indústria 4.0 a les indústries. També hi haurà presentacions de productes, serveis i projectes en directe, a través dels vídeo-xats dels expositors. Un altre espai a destacar serà l’auditori, on es podrà trobar vídeos d’interès en relació a les tecnologies i la indústria 4.0.

Com assistir-hi?

Per poder assistir als Open Days s’ha de crear un perfil de visitant a la comunitat openindustry.cat. Com a visitant podràs visitar tots els espais de la comunitat i assistir a l’agenda d’activitats proposades els Open Days, sense cost.

Actualment es pot visitar els pavellons, en els quals ja s’estan començant a muntar els primers representants de la indústria 4.0 i la indústria 4.0. L’agenda de conferències i els continguts de l’auditori es faran públics en les pròximes setmanes.