Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

B2Brouter i Arteneu, premis a l'emprenedoria de l'any 2021 per la Xarxa Onion

Un any més s´han entregat els premis Onion. Enguany l'acte s'ha fet coincidir amb el final del Mes de l´emprenedoria de Sabadell, en el qual s'han dut a terme més de 30 accions orientades a les persones emprenedores de la ciutat.

Els premis Onion es van lliurar davant d'una seixantena d’assistents. El primer premiat de la nit va ser B2Brouter, una empresa nascuda a Sabadell i que ha sabut créixer de forma constant. El portal s'ha convertit en referència en la facturació electrònica, donant servei a 120.000 empreses i emetent factures de clients a més de 100 països.

El seu fundador, Oriol Bausà, va recollir el guardó i va fer especial esment al suport que dona el fet de tenir una xarxa de persones emprenedores quan es comença, ja que permet compartir-hi coneixements, col·laboració i alhora el suport moral necesari per tirar endavant en els moments més crítics.

El guardó a la persona emprenedora novella de l'any va ser per a Anna Fernàndez i Eloy Moya per haver tornat a omplir de vida la casa Taulé amb el seu projecte Arteneu. Es tracta d'un espai actiu i creatiu per a infants i joves amb necessitats educatives especials. Un projecte amb ànima que comença a caminar en un espai emblemàtic de la nostra ciutat i al qual desitgem molt èxit.

La Xarxa Onion és una associació de persones emprenedores que va néixer a Sabadell fa onze anys i que amb el temps s´ha consolidat com una de les entitats de referència a la ciutat. La Xarxa compta amb el suport de Promoció Econòmica de Sabadell, amb qui col.labora estretament.