Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

53 emprenedores participen en el 1r programa 'Dones emprenedores i empresàries de Sabadell'

53 emprenedores participen en la primera edició del programa 'Apoderament en xarxa: Dones emprenedores i empresàries de Sabadell', amb l’objectiu d’enfortir i consolidar els projectes empresarials liderats per dones. 

Durant aquest any 2021 s’han treballat principalment les línies de mentories i formació.

S’han creat 9 parelles de mentoring on empresàries i directives expertes en diferents sectors empresarials han acompanyat a les emprenedores durant aquests mesos, treballant aspectes tant diversos com l’estratègica del seu negoci, la comunicació o la gestió del temps.

Alhora s’han dut a terme formacions obertes centrades en temes claus com el lideratge, la comunicació, la gestió de les emocions i l’accés al finançament.

El proper dia 15 de desembre tindrà lloc l’últim taller “Eines de finançament per a emprenedores” al Centre de Promoció Empresarial. 

UN CAS D'ÈXIT

La Sílvia Periañez (Toni Perruquers) ha agafat la direcció del negoci familiar, consolidat fa més de 30 anys. Amb el programa de mentoring, la Marta Fàbregas i la Rosa Feijoo (www.takeoff.cat) l’acompanyen en la presa de decisions empresarials. L’han ajudat a definir quina estratègia vol implementar els propers anys, a especialitzar-se, a gestionar els números del negoci i a millorar-ne la comunicació.