Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

"El programa de Mentoring m’ha fet veure el meu negoci des d’una altra perspectiva"

El procés de mentoria del programa Apoderament en xarxa posa en contacte dones directives o empresàries amb emprenedores novelles per tal d'oferir-los el seu suport en diverses temàtiques als projectes en fase inicial.

Durant el 2021 s´han creat 9 parelles de dones emprenedores que han treballat àmbits tant diversos com la gestió estratègica del negoci, els aspectes comercials o la gestió del temps.

La Mercè Martí ha estat acompanyant la Irene Espínola durant aquests vuit mesos de mentoria treballant intensament aspectes de l’estratègia, l’organització i la gestió de persones, així com el control econòmic del negoci. Acabada la seva vinculació, les dues han explicat els beneficis d'aquesta experiència. 

IRENE ESPÍNOLA, EMPRENEDORA

Haver participat en aquest programa de Mentoring m’ha fet veure el meu negoci des d’una altra perspectiva. Sobretot, el paper tan important de les xarxes socials, saber organitzar-me i enfocar-me en el que vull aconseguir i mai deixar de formar-me per estar al dia de les darreres novetats. També, el fet de saber d’on parteixo i on vull arribar, amb les idees sempre ben clares i que els resultats es vegin reflectits en les xifres de l’empresa. 'Automatització' i 'innovació' són les paraules clau per a mi. Moltes gràcies per aquesta oportunitat.

MERCÈ MARTÍ, MENTORA

Poder ajudar compartint les meves vivències i coneixements amb dones com la Irene, amb un projecte professional en ment, amb ganes de treballar i que volen aconseguir l'èxit ha estat una experiència molt gratificant i enriquidora. Les noves generacions estan molt preparades i amb ganes de tenir el seu espai i visibilitat. I, per descomptat, hem d'ajudar-les a aconseguir-ho.

Impulsat per Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Sabadell i amb el suport de Diputació de Barcelona, aquest programa té com a objectiu apoderar els perfils femenins emprenedors, intercanviar coneixement, crear xarxa i promoure la presència i la visibilitat de la dona en l’entorn econòmic-empresarial-directiu, com a referència per altres dones emprenedores i com a fórmula per generar noves oportunitats.