Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Èxit de participació en la darrera edició dels Open Days de la comunitat Open Industry

La Comunitat Open Industry, impulsada pels Ajuntaments de Sant Quirze del Vallès, Barberà del Vallès i Sabadell, i amb el suport de Terrassa, Rubí, Montcada i Reixac, Castellar del Vallès, Castellbisbal i el Consell Comarcal del Vallès Occidental, va organitzar els dies 14 i 15 de desembre, la darrera edició dels Open Days, una trobada virtual simultània entre el centenar d’empreses que actualment formen part de la plataforma, i els visitants a la fira, que van generar una gran quantitat de contactes entre les empreses industrials del territori, companyies, universitats, centres tecnològics i d’investigació en els pavellons d’Indústria i4.0 i d’Indústria iKm0.

IMPLICACIÓ DE LES EMPRESES

Durant els Open Days van visitar la fira virtual més de 350 persones, amb més de 8 mil visites a les diferents pàgines dins de la plataforma virtual.

En el transcurs dels dos dies interactius, representants de les empreses AIS VISION SYSTEMS, 8 WIRES, SMARTMONKEY, 3D INCUBATOR, ACCIÓ, XARXA D’ESPAIS DE FABRICACIÓ DIGITALS DEL VALLÈS OCCIDENTAL, ABB i TAI SMART FACTORY van col·laborar realitzant les seves ponències en directe i mostrant les seves tecnologies i aplicació a la indústria, a través de diferents webinars, amb l’objectiu de fomentar el networking i la transferència de coneixement al voltant de les tecnologies 4.0.

OPEN INDUSTRY, PUNT DE TROBADA DIGITAL D'EMPRESES I PROFESSIONALS

La comunitat Open Industry, oberta els 365 dies a l’any, és la primera fira virtual de la indústria i posa en contacte diferents agents per impulsar les produccions locals per a negocis globals (iKm.0) i guanyar competitivitat amb la transformació digital del teixit productiu (i4.0). La plataforma permet a les empreses generar contactes i trobar oportunitats de negoci. D’altra banda, també es pot accedir a la fira virtual com a visitant i es pot contactar amb les empreses expositores, conèixer les novetats de milers de productes i serveis d’avantguarda i participar dels diferents esdeveniments que organitza regularment la comunitat.

Durant aquests primers mesos de la nova versió de la plataforma Openindustry.cat, els estands de les empreses expositores han rebut la visita d’un miler d’usuaris.