Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

"Les mentories han estat útils per plantejar-me el meu negoci d'una forma realista i original"

Durant el 2021 s´han creat 9 parelles de dones emprenedores que han treballat àmbits tant diversos com la gestió estratègica del negoci, els aspectes comercials o la gestió del temps.

La Tona ha acompanyat la Lourdes en els inicis a Eukaria, la seva escola de classes particulars online especialitzada en biociències. Li ha donat suport específic a l'hora d’estructurar el seu lloc web i de redactar els millors continguts amb una visió enfocada al client, aportant el màxim de valor i visibilitat.

TONA CODINA, MENTORA

“Aquests mesos de mentoratge han estat veritablement enriquidors, ja que la Lourdes s'ha compromès de manera decidida amb el procés aplicant tant com ha pogut les recomanacions que li he fet, buscant noves maneres de treballar que li permetessin aportar flexibilitat i una nova metodologia i visió als seus hàbits de treball. Finalment, el resultat ha quedat palès i s'ha fet evident en l'evolució de la comunicació i el màrqueting del seu negoci. Crec que la flexibilitat en l'agenda, adaptant-nos als fluxos mutus de treball també ha estat clau. Així hem pogut donar aire i intensitat al procés quan ens ha calgut. Ha estat unn plaer haver-la acompanyat en aquesta proposta tan nutritiva per a totes dues parts!”

LOURDES NAVARRO, EMPRENEDORA

“Les mentories amb la Tona han estat molt útils a l'hora de plantejar-me el meu negoci d'una forma realista, original i fent-me conscient del meu valor real com a professional. M'he sentit molt acompanyada i recolzada. Ha estat essencial per tenir un pla de treball clar i un calendari a seguir que m'està ajudant moltíssim, a més d'un web, amb diferència, molt millor que la que havia fet jo de bon inici. La Tona és molt propera, ens hem entès molt bé a l'hora de fer els horaris per poder veure'ns i el que no podré oblidar són les ganes que té que tot em vagi bé i d'ajudar-me en tot el possible. El programa és molt recomanable!

 

Impulsat per Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Sabadell i amb el suport de Diputació de Barcelona, aquest programa té com a objectiu apoderar els perfils femenins emprenedors, intercanviar coneixement, crear xarxa i promoure la presència i la visibilitat de la dona en l’entorn econòmic-empresarial-directiu, com a referència per altres dones emprenedores i com a fórmula per generar noves oportunitats.