Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Kit Digital, un programa per avançar en la digitalització de pimes i autònoms/es

El Kit Digital és una iniciativa del Gobierno de España que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avenç significatiu en la maduresa digital.

DIGITALITZACIÓ PER A PIMES

Les solucions digitals que proporciona el Kit Digital estan orientades a les necessitats de les petites empreses, microempreses i treballadors/es autònoms/es que pertanyin a qualsevol sector o tipologia de negoci.

El programa proporcionarà a les empreses un abonament de digitalització que podran utilizar per a comprar solucions digitals ja disponibles en el mercat en àmbits com l’elaboració i gestió de pàgines web, presència a Internet, comerç electrònic, gestió de clients, ciberseguretat, gestió de proveidors i oficina digital.

SOL·LICITUD

Per accedir a les solucions digitals personalitzades, les empreses interessades hauran de comprovar primer el seu nivel de digitalització mitjançánt un test d’autodiagnòstic. També poden accedir a tota la informació i rebre assessorament al telèfon 900 909 001 o presencialment en les Oficines d’AceleraPyme.

En cas de cumplir les condicions establertes en les bases de la convocatòria de l’ajut, cal obrir un compte d’usuari i fer la sol·licitud en aquest enllaç.

Podeu obtener més información en aquesta Guia ràpida.

DESCÀRREGUES

+INFO