Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

60.000 € i 6 mesos de suport per implementar la Intel·ligència Artificial a l'empresa

StairwAI és un programa de suport adreçat a pimes amb un baix grau de desenvolupament tecnològic que posarà al seu abast suport per implementar la intel·ligència artificial en els seus productes o serveis.

Els ajuts podran ser de fins a 60.000 € amb un suport de 6 mesos d’assessorament i la data límit per presentar-s'hi és el 15 de març de 2022.

Concretament, té com a objectiu facilitar la participació d'empreses de baixa tecnologia en la plataforma AI4EU (una finestreta única per a qualsevol persona que busqui coneixements, tecnologia, eines, serveis i experts en Intel·ligència Artificial (IA) i la seva implementació.

El projecte ha llançat ara la seva primera convocatòria oberta o oportunitat de finançament per a petites i mitjanes empreses (pimes) de baixa tecnologia que no tenen accés immediat o coneixements sobre tècniques d'IA per millorar els seus productes, serveis o cadenes de valor amb el suport d’experts en IA i proveïdors d’alta computació al núvol. 

Les empreses seleccionades formaran part d'un programa de 6 mesos i rebran 60.000 euros. StarwAI és un projecte finançat per la Unió Europea (Horizon 2020). 

EMPRESES DESTINATÀRIES

StairwAI busca pimes de baixa tecnologia de qualsevol indústria per provar i validar recursos d'IA per millorar els seus productes, serveis o cadenes de valor centrant-se en un dels reptes específics de la convocatòria. 

El projecte considera les pimes de baixa tecnologia com qualsevol empresa que sigui:  

a) Ha sentit parlar d'IA però no coneix les seves aplicacions, o

b) És un consumidor intel·ligent de solucions d'IA capaç d'identificar casos d'ús per a aplicacions d'IA.

OBJECTIUS

Els reptes abordats per les pimes seran: 

  • Repensament i visibilitat de les cadenes de subministrament 
  • Recursos humans 
  • Gestió de dades generades per internet de les coses 
  • Manteniment predictiu 
  • Fabricació sense defecte 
  • Qüestions ambientals
  • Logística 
  • Chatbots 

INSCRIPCIÓ