Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Nou programa de formació empresarial 2022, adreçat a persones emprenedores i empreses

L'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom/a ofereix per a aquest 2022 un nou programa de formació empresarial que inclou diferents sessions informatives, càpsules de coneixement, cursos i programes específics de temàtica diversa.

Aquest cicle va adreçat a persones emprenedores, empresaris/àries individuals i empreses i té l’objectiu de millorar les seves capacitats en els principals reptes i dificultats de l’empresa avui. L'oferta formativa és diversa i proposa sessions monogràfiques relacionades amb àrees com les vendes, internet, el màrqueting, la comptabilitat, el finançament, les cooperatives, etc.

Com a novetat respecte 2021, es tornen a incloure tallers presencials, tant al Centre d'Empreses Industrial (Av. de Can Bordoll, 119, al polígon de Can Roqueta) com al Centre de Promoció Empresarial (c. de les Tres Creus, 236, al costat de Fira Sabadell), mentre algunes formacions segueixen sent on line.

OFERTA FORMATIVA 2022

INSCRIPCIÓ

Totes les activitats requereixen inscripció prèvia i el nombre de places és limitat. Qualsevol persona interessada a formalitzar la seva inscripció o ampliar la informació de qualsevol d’aquestes activitats ho pot fer AQUÍ.

+INFO