Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Ajuts a la col·laboració entre pimes i startups per a la digitalització i el creixement empresarial

El Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme ha publicat les bases que regulen la concessió d’ajuts del programa Activa Startups, que té per objectiu desenvolupament de projectes de col·laboració entre pimes i startups.

Els projectes han de tenir com a objectiu l'impuls de la digitalització i el creixement empresarial. Es poden consultar les bases en aquest enllaç.

Quines actuacions son susceptibles de finançament?

Projectes d’innovació en matèria de transformació digital, desenvolupament i incorporació de tecnologies emergents, transformació cap a una economia baixa en carboni o incorporació de l’economia circular en el model de negoci de la pime.

Quin tipus de projectes se'n podran beneficiar?

  • Aquells que generin innovació a través de la resolució de reptes tecnològics d’empreses, sectors, ciutats i/o missions que serveixin per trencar bretxes socials, generacionals i territorials
  • Actuacions d’assessorament en matèria d’innovació en l’àmbit tecnològic, amb l’objectiu de donar resposta a reptes plantejats en empreses que cerquen la innovació oberta mitjançant solucions basades en tecnologies disruptives
  • Propostes encaminades a l’adquisició de nous coneixements i aptituds que puguin ser útils per desenvolupar nous productes, processos o serveis, o que permetin millorar considerablement els ja existents
  • Actuacions de demostració, adaptació i personalització de tecnologies, proves i experimentació amb tecnologies digitals, transferència de coneixement i tecnologia, tests de validació, proves de concepte, producció de prototips, etc.

Qui se'n pot beneficiar?

Les pimes o startups amb personalitat jurídica pròpia i legalment constituïdes, amb domicili fiscal i seu principal al territori nacional durant tot el període de prestació de les activitats objecte de subvenció.

Quina és la quantia de la subvenció?

La inversió prevista és de 44 milions d’euros; les subvencions no podran ser superiors a 40.000 euros per empresa beneficiària.

Quin és el termini de presentació?

Convocatòria pendent de publicació. Documentació de referència BOE Núm. 305 del 22-12-2021.