Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

IND-Digitalització

Vols donar un nou impuls a la teva pime industrial i creus que la digitalització et pot ajudar? Has detectat una necessitat de digitalitzar alguns processos a la teva empresa però no saps per on començar? Creus que la digitalització també pot estar a l’abast de les pimes industrials? Inscriu-t'hi!

L’Ajuntament de Sabadell i l’Ajuntament de Barberà del Vallès organitzen, amb el suport de la Diputació de Barcelona,  el projecte IND-DIGITALITZACIÓ, un projecte consistent a acompanyar les empreses en el seu procés de digitalització, a través de l’assessorament de professionals amb experiència contrastada en digitalització i indústria 4.0. 

Aquest projecte es proposa per segon any consecutiu, després de l’èxit rotund de l’edició passada, amb l’expectativa de poder oferir aquest acompanyament a més pimes del territori.

El programa permetrà acompanyar un total de 11 pimes de Sabadell i Barberà del Vallès que tinguin la motivació i necessitat d’incorporar les tecnologies de digitalització més pioneres a través dels assessoraments personalitzats.

L’objectiu és la detecció de necessitats i oportunitats de millora en matèria de digitalització de les empreses per diferenciar-se i ser més competitives, i proposar les solucions més adequades en cada cas. Al final del projecte cada empresa participant disposarà d’una diagnosi, la definició d’un pla de digitalització i la concreció de solucions a implementar. També hi haurà un acompanyament en la cerca d’ajuts i subvencions que poden ajudar a l’empresa a desplegar les actuacions projectades. Es treballarà perquè l’empresa, en acabar les hores d’assessorament, tingui els elements per començar a treballar en la implementació de solucions proposades.

El programa, valorat en 2.250 euros, està subvencionat al 100%, és a dir, no té cost per les empreses.

BENEFICIS

  • Diagnosi i mapa d’oportunitats
  • Consultoria tecnològica i acompanyament expert en digitalització i indústria 4.0
  • Assessorament per a la detecció d’oportunitats i orientació per a  implantar les propostes
  • Acompanyament tècnic al llarg del procés
  • 100% subvencionat, sense cost per les empreses que hi participin

REQUISITS

  • Empresa amb seu al Sabadell o Barberà del Vallès
  • Petita o mitjana empresa amb convenciment i voluntat per implementar la digitalització en el sí de l´empresa
  • Tenir un compromís de participació activa en totes les activitats plantejades

FUNCIONAMENT

  • 15 hores d’assessorament personalitzat “in situ”
  • Calendari: març - octubre 2024
  • Important: hi ha una fase de selecció d’empreses participants

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació i l’FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local