Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Enquesta sobre Economia Circular en el Sector Empresarial de Catalunya

Per segon any consecutiu la Comissió d’Economia i Sostenibilitat del Col·legi d'Economistes de Catalunya impulsa una enquesta amb l’objectiu de valorar el grau de coneixement i implementació de l’economia circular en les empreses catalanes.

En el context actual, ha esdevingut més evident que mai que transitar cap a l’economia circular i baixa en carboni és una font real d’oportunitats per a la innovació, per a nous models de negoci i per a l’ocupació, que facilitarà l’establiment d’un model més resilient, que mitigui el risc de futures crisis.

Gràcies a la periodicitat anual d’aquesta enquesta es podrà analitzar i mostrar els avenços en la percepció i l´evolució del conjunt empresarial en matèria d’economia circular i obtenir informació d’interès a l’hora de definir les actuacions a impulsar en els propers anys en base a les valoracions de les empreses.

Per participar en l'enquesta, feu clic:

ENQUESTA 

 

Pots consultar els resultats del Primer Baròmetre de l’economia circular de l’empresa catalana.

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de PIMEC, de Foment del Treball Nacional i del Tecnocampus Mataró-Maresme.