Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

L’Ajuntament ofereix formació sobre la nova eina de licitació electrònica

L’Ajuntament de Sabadell ha posat en marxa el nou Portal de Licitació Electrònica per als processos de contractació pública. S’han previst dues sessions informatives telemàtiques els dies 3 i 4 de març, en horari de 10:30 a 12 h.

A partir del 8 de març, serà obligatori que els licitadors que vulguin participar en les contractacions publicades per l’Ajuntament i les empreses municipals presentin les seves ofertes de forma telemàtica.

Aquestes formacions estan dirigides a totes aquelles persones físiques i jurídiques interessades a participar en els processos de contractació pública. Les dues sessions seran impartides per l’empresa proveïdora del portal, Pixelware, i s’explicarà, entre d’altres, com accedir i registrar-se al portal, com accedir a un expedient per presentar una oferta, com formular preguntes i rebre notificacions i com presentar una esmena.

Suport en la presentació d’ofertes

D’altra banda, amb la voluntat de facilitar l’ús d’aquesta eina, també s’ha previst un apartat de suport al Portal de Contractació, que gestiona l'empresa proveïdora del portal i que s’adreça a les persones licitadores que requereixin assistència.

Obligatorietat del tràmit online

L’obligatorietat de fer els tràmits electrònics afecta tots els procediments de contractació excepte els contractes menors, que s’hauran de presentar a través de la seu electrònica de l’Ajuntament

La posada en marxa del Portal de Licitació Electrònica donarà resposta a allò que està previst en la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic en la qual s’estableix l’obligació de tramitació electrònica en tots els procediments de contractació administrativa. Aquesta acció s’emmarca en el procés de desplegament de l’administració electrònica a l’Ajuntament de Sabadell i les empreses municipals.

El Portal de Licitació Electrònica és una eina disponible durant les 24 hores dels 365 dies de l'any, fet que facilitarà l’accessibilitat i la participació de les persones interessades, així com la transparència mitjançant la traçabilitat i la seguretat de tot el procés de contractació.

INFOGRAFIA