Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

IND_Digitalització, assessorament i acompanyament a la digitalització de pimes

Els Ajuntaments de Sabadell i Barberà, amb el suport de la Diputació de Barcelona, engeguen aquest nou programa de suport a la digitalització de pimes industrials del territori que hi vulguin apostar. El programa està valorat en 1.800 euros.

Les empreses seleccionades no hauran d'assumir-ne el cost, ja que és un programa subvencionat al 100%. Les empreses participants han tenir la seva seu a Sabadell o Barberà del Vallès i podran inscriure-s'hi fins al 9 de març. 

Aquest programa permetrà acompanyar un total de 6 pimes que tinguin la motivació i necessitat d’incorporar les tecnologies de digitalització més pioneres a través dels assessoraments personalitzats. Les empreses eleccionades rebran a l’assessorament de professionals amb experiència contrastada en digitalització i indústria 4.0 amb una companyament in situ de 12 hores. 

L’objectiu és la detecció de necessitats en matèria de digitalització de les empreses per diferenciar-se i ser més competitives, i proposar aquelles solucions més adequades en cada cas. Al final del projecte cada empresa participant disposarà d’una diagnosi i proposta d’actuació en digitalització.

+INFO