Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Portes obertes a les tecnologies de la indústria 4.0 a Sabadell, Sant Quirze i Barberà

Empreses proveïdores de tecnologies avançades dels municipis de Sabadell, Sant Quirze del Vallès i Barberà del Vallès s'han vinculat amb aquest projecte que té l’objectiu divulgar les tecnologies de la indústria 4.0 en aquests municipis.

Amb aquest objectiu, Portes obertes a la tecnologia estimula la interacció entre els diferents agents socioeconòmics del territori, empreses, agents d’innovació, universitats i centres tecnològics. D'aquesta acció n'han sorgit tres testimonis audiovisuals. 

Les empreses participants són: 

  • VICOSYSTEMS és una empresa de Sabadell especialista en robòtica col·laborativa. Distribuidora oficial de Universal Robots i Robotiq, el seu valor afegit consisteix a posar a l’abast dels seus clients consultoria tècnica, formació i servei tècnic oficial. 
  • ABB és un líder i pioner tecnològic que col·labora amb clients de companyies de serveis bàsics, indústries, mitjans de transport i infraestructures. A la seva planta de Sant Quirze del Vallès desenvolupen tota l’activitat d'indústria 4.0. 
  • PROTON és una empresa d’enginyeria avançada ubicada al centre de negocis Nodus Barberà. Ofereix solucions renovables de generació d’energia elèctrica a partir de l’energia solar o de l’energia hidràulica.

CONTACTE

Per a més informació, escriviu al correu sbdempresa@ajsabadell.cat.

VEURE ELS VÍDEOS