Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Publicada la primera convocatòria del programa Kit Digital

L'entitat pública empresarial Red.es adscrita al Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital ha publicat la convocatòria d'ajuts a la digitalització d'empreses d'entre 10 i 49 treballadors en el marc del Programa Kit Digital.

Amb aquesta convocatòria es pretén millorar la competitivitat i el nivell de maduresa digital d'aquestes empreses mitjançant un procediment de concurrència no competitiva. Per optar als ajuts, les empreses hauran d'estar inscrites al cens d'empresaris, professionals i retenidors de l'Agència Estatal d'Administració Tributària.

Els ajuts d'aquesta convocatòria estan destinats a finançar l'adopció de solucions de digitalització disponibles al mercat i es concediran de forma directa i amb l'únic criteri de l'ordre de presentació de sol·licituds, sempre que hi hagi en disposició crèdit suficient. 

L'import màxim d'ajut per beneficiari serà de 12.000 euros i el termini de presentació de sol·licituds és fins al 15 de març del 2023, o mentre hi hagi disponibilitat pressupostària.

MODALITATS

Hi ha dos tipus d'empreses que poden beneficiar-se del Kit Digital. D´una banda, les empreses beneficiàries de l´ajut i, de l'altra, les empreses digitalitzadores, que són les que ofereixen les solucions de digitalització. 

SOL·LICITUD

Per demanar l´ajut com a empresa beneficiària és necessari entrar a la pàgina www.acelerapyme.es, registrar-se i complimentar el test d´autodiagnòstic. 

Ja està oberta la convocatòria per al segment II (entre 3-9 treballadors) i més endavant s´obrirà la convocatòria del segment III per a empreses de menys de 3 treballadors.

Per a més informació cliqueu al següent enllaç.

MÉS INFORMACIÓ