Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Nous recursos disponibles per a la innovació i la digitalització de l'empresa

L'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom/a posa a l'abast d'empreses i i projectes empresarials del seu territori d'influiència cinc recursos perquè iniciïn o aprofundeixin en la digitalització i la innovació en les seves activitats. 

PORTES OBERTES A LA TECNOLOGIA

Empreses (Vicosystems, ABB i Proton) proveïdores de tecnologies avançades dels municipis de Sabadell, Sant Quirze del Vallès i Barberà del Vallès ens obren les portes per donar a conèixer les millores que poden aportar aquestes tecnologies als processos productius de les empreses del territori. Coneix la seva experiència visualitzant els tres vídeos on expliquen la seva aposta.

VISITES DE DESCOBERTA TECNOLÒGICA

Promoció Econòmica de Sabadel i Nodus Barberà organitzen visites a centres tecnològics i de coneixement del territori amb l'objectiu que empreses, persones emprenedores i start-ups puguin establir contacte amb els grans agents desenvolupadors de tecnologia i innovació a través de les visites a les seves seus. Pròximament s'obrirà el calendari de visites.

IND-DIGITALITZACIÓ

L’Ajuntament de Sabadell i l’Ajuntament de Barberà del Vallès organitzen enguany, amb el suport de la Diputació de Barcelona, el projecte IND-DIGITALITZACIÓ, un projecte consistent en acompanyar les empreses en el seu procés de digitalització, a través de l’assessorament de professionals amb experiència contrastada en digitalització i indústria 4.0. 

Aquest programa permetrà acompanyar un total de 6 pimes de Sabadell i Barberà del Vallès que tinguin la motivació i necessitat d’incorporar les tecnologies de digitalització més pioneres a través dels assessoraments personalitzats.

FÒRUM DE TECNOLOGIES I INNOVACIÓ

La novena edició del Fòrum de Tecnologies i Innovació es titula Salut i envelliment actiu, oportunitats per a la indústria i estarà focalitzada en la tecnologia i innovació aplicades a les ciències de la salut, la dependència i l'envelliment actiu.

Empreses i agents facilitadors de tecnologia i innovació presenten els seus projectes en l’espai de Marketplace. En el Brokerage es poden mantenir reunions bilaterals amb agents de la innovació i tecnologia, universitats, centres tecnològics i centres de recerca, i també amb empreses del territori.

ININ-DEMO

Es tracta d'un “showroom” dissenyat específicament per donar visibilitat als projectes innovadors i tecnològics que els agents innovadors i les empreses vulguin mostrar. Està instal·lat al Centre d'Empreses Industrials de Can Roqueta.