Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Les ciències de la salut i l'envelliment actiu, temàtica del proper Fòrum

La 9a edició del Fòrum de Tecnologies i Innovació es titula 'Salut i envelliment actiu, oportunitats per innovar en la indústria' i estarà focalitzada en la tecnologia i innovació aplicades a les ciències de la salut i l'envelliment actiu.

Promoció Econòmica de Sabadell organitza anualment des de l'any 2013 el Fòrum de Tecnologies i Innovació, una jornada de tot un matí especialment dissenyada per a la participació d’aquelles empreses i persones emprenedores amb interès per les tecnologies i la innovació.

Al Fòrum les empreses i els agents facilitadors de tecnologia i innovació presenten els seus projectes en l’espai de Marketplace. Al Brokerage s'hi celebren reunions bilaterals amb agents de la innovació i tecnologia, universitats, centres tecnològics i centres de recerca, i també amb empreses del territori. Una persona experta en la temàtica de cada edició hi fa una conferència inaugural. 

 

QUAN

30 de juny de 2022. 

INSCRIPCIÓ

Ompliu aquest formulari per obtenir més informació. Les inscripcions s'obriran més endavant. 

+INFO