&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

Promoció Econòmica, al costat de les empreses sabadellenques a l'Advanced Factories

Personal tècnic de Promoció Econòmica de Sabadell va ser present a l'Advanced Factories el 29 març fent costat a les empreses sabadellenques AIS Vision, Vicosystems, Pantur, Idaut i PMZ. El Congrés és un punt de trobada de la indústria 4.0.

Les representants de Promoció Econòmica també van visitar PAL Robòtics, una empresa de Barcelona que té presència al Congrés des de la seva primera edició. 

L'esdeveniment va aglutinar empreses proveïdores de tecnologies 4.0 i automatització industrial al voltant de la innovació per a una indústria competitiva.

Algunes de les temàtiques tractades en els diferents espais destinats a conferències durant el Congrés van ser la ciberseguretat industrial, la intel·ligència artificial com a instrument motor de l’automatització industrial, la gestió de l’energia de forma eficient, el manteniment industrial amb zero parades, el concepte d’intel·ligències col·lectives, la interacció de les eines d’analíticia avançada i la visió artificial, entre d'altres. En resum, tecnologies, tendències i casos d’èxit aplicats a cada sector industrial.

La propera edició de l'Advanced Factories tindrà lloc a Barcelona - CCIB els dies 18, 19 i 20 d'abril de 2023. 

+INFO