Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Daniel Maldonado: 'Reempresa ens ha fet aportacions positives i ens ha donat facilitats'

Daniel Maldonado regentava un bar fins fa poc, un establiment amb més de 35 anys d’activitat. Ara el regenta Abdelkarim Bouzid i es diu Al-Andalús, gràcies a la gestió de Sabadell Empresa en el marc del programa Reempresa. 

Aquí us presentem el punt de vista dels dos, cedent i reemprenedor.

Ens podeu explicar breument a què es dedica l’empresa transmesa?

CEDENT: Es troba dins del sector de l’hostaleria, i es tracta d’un bar (Guerriller Alzina, 1, a Sabadell). Aquest establiment es troba en actiu des de fa més de 35 anys.

Per què vas decidir posar-la a la venda?

CEDENT: Per problemes de salut greus d’una familiar.

Per què vas decidir a reemprendre una empresa? Què et va fer decidir-te per aquesta?

REEMPRENEDOR: Per una ambició personal d’emprendre i per treballar pel meu compte. A més, vaig decidir emprendre en aquest negoci concretament perquè em va agradar la ubicació on es troba.

Vols fer algun canvi o innovació?

REEMPRENEDOR: Sí, desitjo innovar en el tipus de menjar, en el disseny i en el servei.

Quina era la teva formació i experiència professional prèvies?

REEMPRENEDOR: Durant anys he estat cap de cuina.

Quin servei us ha ofert Reempresa?

CEDENT: Ha facilitat la gestió de papers i ha resolt dubtes durant tot el tràmit.

REEMPRENEDOR: M’han ajudat en l’elaboració del pla d’empresa per a la posterior capitalització de la prestació de l’atur, m’han resolt tots els dubtes referents als tràmits previs a la continuïtat del negoci i m’han fet l’alta com a empresari individual per començar a treballar en el meu propi negoci.

Creieu important treballar conjuntament durant un període de temps per transmetre el coneixement empresarial?

CEDENT: En el nostre cas no, perquè el Karim ja era del sector i tenia molt clar el que volia i com ho volia.

REEMPRENEDOR: No, perquè jo ja compto amb experiència i el producte que oferiré és totalment diferent al que hi ha hagut fins ara.

Quin consell donaríeu a una persona que s’estigui plantejant venir a Reempresa a vendre una empresa, és a dir, a un cedent? I un consell per a un reemprenedor?

CEDENT: Que no dubti a venir amb vosaltres ja que només hi ha aportacions positives i facilitats, cap inconvenient. El consell per al reemprenedor és que agafi el negoci amb moltes ganes i il·lusió, sabent que no hi ha recompensa sense sacrifici i que s’hi dediqui, ja que quan hi ha dedicació i ganes tot va sortint.

A l'OAEA de Sabadell donem suport i assessorament tant a negocis cedents com a persones reemprenedores. Podeu contactar amb el nostre personal tècnic a través del correu electrònic. També podeu ampliar informació del programa al web de Reempresa.