Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Vols fer créixer la teva empresa? Inscriu-te al programa Accelera el Creixement!

S'ha obert el període d’inscripcions a l'onzena edició del programa Accelera el Creixement. Es tracta d'un programa de suport a empreses amb potencial de creixement i consolidació, promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC.

Davant les dificultats que la situació excepcional generada per la COVID-19 està comportant a les empreses del territori, el programa s’ha reorientat per ajudar les PIMES a adaptar els seus negocis a aquesta nova realitat, és a dir, a revisar l’estratègia de l’empresa amb experts i a treballar palanques claus per afrontar aquest situació incerta. El focus es posa ara en la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, la internacionalització i l’organització empresarial, adaptades al nou context, així com una nova palanca, el finançament, per analitzar i reforçar l’estructura financera, la qual en la majoria de casos s’ha vist afectada.

Les 497 empreses que han participat en les deu edicions anteriors han mostrat la seva satisfacció per estar dins el programa i creiem que val la pena veure aquests vídeos testimonials al web (www.acceleraelcreixement.com).

Aquest programa està adreçat a empreses de la demarcació de Barcelona i es farà una selecció de només 50 empreses. En cas que la vostra empresa sigui seleccionada, tindrà l’oportunitat d’accedir a més de 75 hores de formació i d’assessorament in company amb experts.

El cost real del programa està valorat en 5.500 euros per empresa, però està subvencionat i l’empresa només paga 500 euros + IVA.

Per conèixer amb més detall el programa Accelera el Creixement, us recomanem mireu aquest Vídeo promocional. També podeu consultar el següent enllaç www.acceleraelcreixement.com

INSCRIPCIÓ

Les candidatures es podran presentar fins al 13 de juny de 2022 per correu electrònic mitjançant el formulari d’inscripció.

Per a més informació del programa podeu participar en una de les sessions Informatives (19 de maig, 11-12 h o 25 de maig, 16-17 h) amb inscripció prèvia en aquest enllaç.

També podeu contactar directament amb sbdempresa@ajsabadell.cat.

MÉS INFORMACIÓ