Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Nou programa formatiu per millorar la qualificació de professionals i la competitivitat

L’Ajuntament de Sabadell estrena un nou programa formatiu per millorar la qualificació de professionals i la competitivitat de les empreses. El Vapor Llonch i Centre de Formació Cal Molins acolliran cursos de cuina i tecnologia el maig.

L’Ajuntament de Sabadell posa en marxa un nou programa formatiu tant per a les persones treballadores que volen millorar les seves competències com per a les empreses que volen que la seva plantilla estigui més especialitzada.

La Junta de Govern Local ha acceptat avui la subvenció atorgada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya de la Generalitat de Catalunya de 24.549 euros per obrir aquesta nova línia que complementa les accions que ja es desenvolupen des del Centre de Formació Cal Molins i el Vapor Llonch per millorar la formació de persones en situació d’atur.

Segons la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González:“amb aquest nou programa ampliem el servei per millorar la qualificació de professionals i ho continuarem fent amb el mateix segell de qualitat que caracteritza les formacions que s’organitzen des dels nostres equipaments municipals”. 

En concret, el nou programa inclou activitats formatives per millorar la competitivitat del sector de l’hostaleria i accions obertes a professionals de qualsevol àmbit amb interès per millorar els seus coneixements sobre eines tecnològiques. En aquests moments ja està obert el període de preinscripció del curs de “Cocteleria”, “Cuina vegana”, “Barista”, “Cuina per a celíacs” i  “Postres de restaurant”.  Aquests cursos tindran lloc entre maig i setembre i es tracta  de formació principalment pràctica. La durada dels cursos oscil·la entre 20 i 15 hores. Les activitats formatives es realitzaran de forma presencial en horari de tarda a les instal·lacions de l’Escola de Restauració ubicada al Vapor Llonch (Ctra. de Barcelona, 208, bis, Sabadell).

Pel que fa a la formació en l’àmbit tecnològic s’ha previst entre juny i octubre formacions en  “Eines Google”, “Xarxes Socials” i “Competències digitals”. Cadascuna d’aquestes activats és de 30 hores de duració i també  es realitzaran de forma presencial en horari de tarda en aquest cas en el Centre de Formació Cal Molins (c. dels Calders, 32).

Els cursos, totalment la subvencionats, estan adreçats a totes aquelles persones que vulguin ampliar els seus coneixements. Com indica Montse González: “l'aprenentatge constant i de qualitat marca la diferència. En el cas concret dels professionals en actiu, demostra que es continua invertint a ser millor i aporta nous coneixements i habilitats. Un altre gran avantatge de la formació és que, generalment, contribueix a l'ampliació de la xarxa de contactes i la possibilitat de generar sinèrgies amb altres professionals”.

Preinscripció oberta 

Les persones interessades en algun d’aquests cursos es poden adreçar al Centre de Formació Cal Molins per formalitzar les sol·licituds o si ho prefereixen poden realitzar la sol·licitud pel mitjà del web vaporllonch.cat

MÉS INFORMACIÓ