Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Aprovada la convocatòria del programa NEOTEC adreçat a empreses innovadores

El Centre pel Desenvolupament Tecnològic Industrial ha aprovat la convocatòria del 2022 programa NEOTEC per a la concessió d’ajuts destinats a nous projectes empresarials d’empreses innovadores.

L'ajut s'emmarca en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i del Subprograma Estatal Creixement Innovador del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d’Innovació.

Els ajuts financen la posada en marxa de nous projectes empresarials que requereixin l’ús de tecnologies o coneixements desenvolupats a partir de l’activitat investigadora i en els quals l’estratègia de negoci es basa en el desenvolupament de tecnologia. Podran destinar-se a projectes empresarials de qualsevol àmbit tecnològic i/o sectorial duts a terme per petites empreses innovadores constituïdes com a màxim en els tres anys anteriors a la data de tancament del termini de presentació de sol·licituds d’ajuts a la convocatòria i que tinguin un capital social mínim o capital social més prima d’emissió o assumpció de 20.000 euros. 

El pressupost màxim de la convocatòria és de 35 milions d’euros i el termini per presentar sol·licituds és del 20 de maig al 5 de juliol de 2022.

PDF de la convocatòria.