Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Presentat el programa Nuclis R+D d'ajut a nous productes o serveis tecnològics d’alt risc

Acció, l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa, presenta la convocatòria 2022 Nuclis d’R+D, un programa d’ajuts a fons perdut per finançar nous productes o serveis tecnològics d’alt risc. Ja es pot consultar la resolució EMT/1351/2022

Amb aquests ajuts l’empresa pot rebre fins a 250.000 euros d’ajut per donar suport a projectes de recerca i desenvolupament amb l’objectiu d’ajudar a les empreses a desenvolupar nous productes, processos o serveis d’alt risc tecnològic. Estan adreçats a empreses de forma individual o en cooperació amb altres empreses locals, socis internacionals o amb agents acreditats TECNIO.

Els projectes objecte d’aquesta convocatòria han de ser liderats per una empresa catalana, que tingui com a objecte el progrés de la tecnologia i que es trobi en un nivell de desenvolupament tecnològic (TRL) d’entre TRL 3 i TRL 7, han de tenir un pressupost mínim de 120.000 euros i es podran desenvolupar durant un termini de tres anys. La intensitat de l’ajut pot ser entre el 25 i el 70% del pressupost del projecte.

Línies d’ajut

  • Nuclis d’R+D per impulsar projectes tecnològics
  • Nuclis d’R+D d’Economia circular de l’àmbit dels residus
  • Nuclis d’R+D en Canvi climàtic

Acció també ha posat en marxa un servei d’assessorament per a empreses que tenen una idea de projecte R+D+I i necessiten un assessorament en l’estructuració del projecte, en la qual poder validar l’encaix de la idea en la convocatòria.

Properament s’obrirà la convocatòria 2022.

Tota la informació en aquest enllaç.