Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Ajuts a pimes per impulsar la innovació i la col·laboració entre startups i pimes

El Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme ha publicat la convocatòria per a la concessió d’ajuts dirigits a impulsar la innovació oberta a través de la iniciativa “Activa Startups”, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Aquesta convocatòria té les seves bases reguladores a l’Ordre ICT/1426/2021, de 14 de desembre, i finalitza el 8 de juliol.

"Activa Startups" té per objecte l’impuls de la innovació oberta, a través de casos d’èxit de col·laboració entre empresa i startup, que ajudin al creixement i transformació digital de les empreses vinculades a qualsevol sector mitjançant la resolució de reptes innovadors.

En concret, seran susceptibles d’ajuts els projectes d’assessorament en matèria d’innovació en transformació digital, desenvolupament i incorporació de tecnologies emergents, transformació cap a una economia baixa en carboni o incorporació de l’economia circular en el model de negoci de la pime, amb l’objectiu de donar resposta a reptes plantejats en empreses que busquen la innovació oberta mitjançant solucions basades en tecnologies emergents com intel·ligència artificial, internet de les coses, tecnologies de processament massiu de dades i informació, computació d’alt rendiment, blockchain, processament de llenguatge natural, ciberseguretat, realitat augmentada, realitat virtual o robòtica col·laborativa, entre d’altres. 

Beneficiaris 

Podran tenir la condició d’empreses beneficiàries aquelles que tinguin centre de treball operatiu a Catalunya, que tinguin la condició de PIME i que desenvolupin un projecte d’innovació oberta amb l’assessorament i suport d’una startup. S’exceptuen les  empreses que operen en els sectors de la pesca i l’aqüicultura i empreses dedicades a la producció primària de productes agrícoles.

Quantia

La despesa total per aquesta convocatòria és de 3.400.000 € aportats per la Fundación EOI.  

La intensitat de l’ajut concedit serà del 100% de l’import brut dels costos subvencionables del projecte, és a dir, una subvenció a fons perdut fins a un màxim de 40.000 €.

Termini 

El termini de presentació de sol·licituds és del 8 de juny de 2022 al 8 de juliol de 2022.

Sol·licituds

Les sol·licituds es dirigiran a la Fundació EOI.  Per més informació podeu accedir al següent enllaç