&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

Vine al Fòrum i descobreix les darreres novetats en salut i envelliment actiu

Comparteix un mateix espai amb empreses, persones emprenedores, centres tecnològics, grups de recerca d'universitats, agents socioeconòmics, etc. amb una proposta d'innovació en la indústria en matèria de la salut i envelliment actiu. 

2 MODALITATS D'INSCRIPCIÓ

  • L’entrada general dona accés a l'acte com a públic.
  • Fins al 23 de juny també resta oberta la inscripció al Brokerage, en el qual les persones inscrites podran explorar noves col·laboracions i fer networking.

PROGRAMA

El Fòrum començarà a les 9 h i acabarà a la 13:30 h. Constarà de:

  • Conferència inaugural: a càrrec de Lluís Blanch, director de l'Institut d'Investigació i Innovació del Taulí, titulada 'Salut: Una oportunitat per innovar i dinamitzar el teixit empresarial del territori'
  • Cafè Networking
  • Marketplace: presentació d'empreses i agents d’innovació seleccionats
  • Brokerage: entrevistes concertades i reunions entre empreses i agents d’innovació

El tema al voltant del qual gira el Fòrum 2022 és la salut i l'envelliment actiu. A més de descobrir les últimes novetats, podràs conèixer els principals agents de l’ecosistema d’innovació del Vallès.

INSCRIPCIÓ