Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Visita al Parc de Recerca de la UAB Barcelona

DATA: 14 de juliol de 2022, de 16 a 18 h

La visita al PRUAB inclou 3 organitzacions:

IMB-CNM

L’Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM, CSIC) és l'institut espanyol de referència en recerca orientada a dispositius i sistemes microelectrònics. És el centre d’investigació més gran d'Espanya dedicat a la investigació i desenvolupament en Micro i Nano Tecnologia i Microsistemes i amb unes capacitats úniques de tecnologia de silici. Som un centre únic en disseny i fabricació de circuits integrats, xips, a seva Sala Blanca de Micro i Nanofabricació, una Infraestructura Científica i Tècnica Singular (ICTS) reconeguda pel Ministeri de Ciència i Innovació.

Que ofereix al sector industrial?

La seva activitat d’R+D+I inclou dispositius semiconductors i micro-nanosistemes que mantenen una interacció física-digital, aptes per a un ampli conjunt d'aplicacions i recerca multidisciplinària. És l’únic institut que ha desenvolupat microdispositius desplegats en escenaris tan espectaculars com l'interior de cèl·lules vives, l’experiment ATLAS al CERN o a bord de missions espacials, entre d’altres.

Gestiona una instal·lació oberta única de micro i nanofabricació etiquetada com ICTS, que s’adapta de manera flexible a diferents materials (silici, materials 2D, polímers) i tecnologies (per exemple, microelectrònica, MEMS/NEMS, fotònica). Es tracta d'un entorn favorable a la innovació on els processos es poden adaptar a la demanda, permetent la producció de petites sèries en una instal·lació compatible amb la recerca.

ETSE – ENG4BIO

L’objectiu global del grup és el desenvolupament de processos biotecnològics per a l'obtenció de productes d'interès per a les indústries química, farmacèutica, alimentària i per a l’àmbit de salut és a dir, desenvolupa les seves activitats en l’àmbit de l’anomenada Biotecnologia Industrial (o Blanca).

Que ofereix al sector industrial?

  • Serveis de contractació de producció (CMO) per a empreses i institucions públiques.
  • Desenvolupament de Bioprocessos microbians i enzimàtics des d’escala laboratori a escala pilot.
  • Formació i assessoria en Bioprocessos (operació d’equips, disseny de Bioprocessos, etc).

ICMAB

L'Institut de Ciència dels Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC) és un centre de recerca multidisciplinari enfocat a la recerca d'avantguarda en materials funcionals avançats en els camps de l'ENERGIA, ELECTRÒNICA, NANOMEDICINA

  • Que ofereix al sector industrial?

l'ICMAB desenvolupa tecnologies que poden ser aplicades a un ampli ventall de sectors industrials, té investigadors amb multiples capacitats i amb interès en col·laborar amb empreses per a poder resoldre els seus reptes tecnològics. També disposem de serveis cientifico-tècnics que permeten fer caracteritzacions avançades de materials.