Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Les dades del Fòrum 2022: 80 assistents, 15 projectes i 100 reunions

La 9a edició del Fòrum de Tecnologies i Innovació es va celebrar el passat 30 de juny al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta i va congregar més de 80 persones amb un interès comú: la salut i l'envelliment actiu.

Amb el propòsit de servir de plataforma per explorar i crear noves oportunitats en la indústria de la salut i l'envelliment actiu es va organitzar aquest Fòrum que va reunir empreses, persones emprenedores i agents d'innovació (centres tecnològics, centres de recerca, universitats...), representat amb l'eslògan 'territori innovador: empreses i coneixement'. 

La conferència introductòria va anar a càrrec de Lluís Blanch, MD PhD, director de l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí I3PT i coordinador plataforma ITEMAS, amb títol 'Salut: Una oportunitat per innovar i dinamitzar el teixit empresarial del territori'. A continuació es va passar al Marketplace, on es van presentar 15 projectes (6 dels quals provenien d'agents d'investigació), al cafè networking i, finalment, a les 100 reunions bilaterals del brokerage. 

L'acte es va cloure donant per assolit l'objectiu que el Fòrum sigui un acte d'utilitat per al teixit empresarial del territori en relació a la temàtica pròpia de cada edició, oferint a les empreses la possibilitat de presentar-se, explorar noves col·laboracions i fer networking.