Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

L’Ajuntament promou visites de descoberta tecnològica per apropar emprenedors/es, empreses i entitats a grans agents d’innovació

L’Ajuntament de Sabadell treballa per impulsar i posar en valor l’ecosistema d’innovació del territori.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Sabadell de manera conjunta amb l’Ajuntament de Barberà del Vallès organitza un cicle de visites per apropar els centres tecnològics i de coneixement del territori a les empreses i persones emprenedores interessades.

L’objectiu passa per facilitar la interacció entre empreses amb entitats de coneixement com centres tecnològics, universitats i grups de recerca que aporten un valor afegit al teixit productiu.

En aquest context, el 14 de juliol es va visitar al Parc de Recerca UAB (PRUAB). Aquesta és una fundació sense ànim de lucre creada el 2007 per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), el Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) i l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA). La seva missió és impulsar i millorar les activitats de transferència de tecnologia i coneixements dels seus membres, promoure l'activitat emprenedora mitjançant la creació de noves empreses basades en la recerca i, en general, facilitar la interacció entre la recerca, el món empresarial i la societat.

Durant la visita es va aprofundir en tres organitzacions del PRUAB, l’Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM, CSIC) de referència en recerca orientada a dispositius i sistemes microelectrònics, Grup Enginyeria de Bioprocessos i Biocatàlisi Aplicada ETSE – ENG4BIO i l’ Institut de Ciència dels Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC).

Per mitjà d’aquesta acció també es va portar a terme una visita de descoberta tecnològica al Sincrotró ALBA, una de les infraestructures científiques i tecnològiques més importants del país. En aquest cas va tenir lloc al maig precedida d’una visita de representants de l’Ajuntament de Sabadell, Cambra de Comerç de Sabadell, Pimec Vallès Occidental i ESDI. Arrel de la visita feta al Sincrotró ALBA ja es té constància d’interessos i peticions de col·laboració d’empreses. Properament es programarà una visita al centre tecnològic Leitat. Per a més informació s pot enviar un correu electrònic a sbdempresa@ajsabadell.cat.