Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Activitats de Networking al espais d’allotjament empresarial municipal

Tornen les activitats de Networking entre les empreses allotjades al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta  (av. Can Bordoll, 119) i al Centre de Promoció Empresarial (c. de les Tres Creus, 236). 

Residir a un espai d’allotjament empresarial com el Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (Av. Can Bordoll, 119)  i Centre de Promoció Empresarial (C. de les Tres Creus, 236) té com a al·licients, entre d’altres, poder entrar en contacte amb altres empreses per establir-hi sinergies. Com a persones emprenedores o empresàries, conviure en un mateix equipament amb persones que es troben en estadis de desenvolupament similars o que els han passat amb anterioritat propicia poder conèixer amb més profunditat altres activitats i crear contactes professionals que poden derivar en oportunitats de negoci a curt, mitjà i llarg termini.

Existeixen exemples de casos d’èxit de projectes cooperació entre empreses ubicades als espais d’allotjament empresarial municipal. Per fomentar que aquests casos d’èxit s’incrementin, aquest juliol des del propi Ajuntament de Sabadell s’han organitzat activitats de networking que faciliten aquest contacte i trobada entre empreses. La primera acció s’ha celebrat el 12 de juliol al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta, on s’han donat cita al voltant 40 empreses. El 13 de juliol la trobada s’ha dut a terme al Centre de Promoció Empresarial entre les 15 empreses allotjades.

En aquest tipus d’esdeveniment de networking es convida les persones participants a aportar i aprendre presentant-se com a professionals o especialistes en un sector, intercanviar coneixements i connectar amb experts, la qual cosa augmenta la visibilitat d’una empresa o projecte alhora que es fomenta la col·laboració i cooperació entre empreses.

Pots fer una primera aproximació als dos vivers empresarials fent clic a la visita virtual.