Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Suport a les empreses residents en els centres d’allotjament empresarial

L’Ajuntament de Sabadell dispensa des dels mateixos Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (av. Can Bordoll, 119)  i Centre de Promoció Empresarial (C. de les Tres Creus, 236) el suport tècnic necessari.

Aquest suport està encaminat a enfortir les competències de les empreses i persones emprenedores residents com a valor diferencial que aporta acompanyament en el procés de creació i creixement de les empreses.

A més, l’Ajuntament organitza formacions que s’ofereixen tant a les empreses ubicades als equipaments com a empreses de la resta del territori i es realitzen activitats de foment de xarxa empresarial. Ambdós centres estan preparats per celebrar tot tipus d’actes: jornades, xerrades, formacions, tallers i reunions.  

La mitjana de reserves de sales i espais dels centres per a la realització d’activitats pròpies de l’Ajuntament i també de les empreses allotjades en aquest procés de recuperació de la pandèmia i reactivació de l’activitat empresarial s’ha multiplicat per quatre en el primer semestre de 2022 en comparació al 2021, situant-se lleugerament per damunt de les reserves de 2019.