Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Visita a EURECAT

DATA: 6 d'octubre de 2022, de 16 a 18 h

Activitat adreçada a empreses industrials interessades a conèixer les capacitats tecnològiques del Centre Tecnològic Eurecat 

QUÈ ÉS EURECAT?

Eurecat (www.eurecat.org) és el principal centre tecnològic de Catalunya i la segona organització d'investigació privada més gran del sud d'Europa.

Eurecat proveeix el sector empresarial i industrial amb tecnologia diferencial i coneixement avançat per donar resposta a les necessitats d'innovació de les empreses i impulsar-ne la competitivitat. Com a valor afegit, Eurecat accelera la innovació, redueix la despesa en infraestructures científiques i tecnològiques, disminueix els riscos i proporciona coneixement especialitzat segons les necessitats de cada empresa. També aporta solucions diferencials per contribuir a la cadena de valor amb iniciatives que sumen innovació i empresa per multiplicar capacitats, optimitzar recursos i generar rendibilitat.

VISITA A LA PLANTA PILOT DE PLASTRÒNICA

Plastrònica o Inmold Electronics (IME): Tecnologia emergent que uneix electrònica i materials plàstics. Utilitza la següent seqüència: impressió de circuits electrònic en làmines, incorporació de components electrònics, deformació per termoformat i integració amb materials plàstics mitjançant emmotllament per injecció.

Fotografia del procés:

QUÈ OFEREIX AL SECTOR INDUSTRIAL?

L'activitat d’Eurecat es dirigeix ​​a diversos sectors empresarials rellevants per la seva implantació en el territori i contribució al PIB, entre els quals l'automoció, l'alimentació, el turisme, la salut, l'energia i els recursos, la construcció, els sectors ferroviari i aeronàutic, les indústries culturals i creatives, els sistemes i processos industrials, el tèxtil i les TIC.

ALGUNS EXEMPLES D'APLICACIONS INDUSTRIALS

Sensors, botoneres retroiluminades i calefactors integrats a plàstics, entre altres.