Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

INSCRIPCIÓ OBERTA: 10a edició del Cafè Aventura, el fòrum d'emprenedoria de Sabadell

El Cafè Aventura torna aquest any per desena vegada. El Fòrum d’Emprenedoria de Sabadell es farà el 24 de novembre al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta. Reserva’t l’agenda i inscriu-t'hi com a empresa o projecte empresarial. 

Es tracta d'una trobada matinal entre persones promotores de projectes empresarials, responsables d'empreses ja consolidades, agents d'innovació i persones inversores interessats a fer contactes, visibilitzar el seu projecte, obtenir recursos i optar a premis econòmics que els donin impuls. La inscripció a l'acte inclou una formació prèvia, la jornada presencial i un mentoratge. 

Està obert a companyies a punt de néixer o ja constituïdes i està especialment plantejada per donar suport a projectes innovadors amb un alt potencial de creixement i amb un cert valor tecnològic. D’entre totes les candidatures inscrites se seleccionaran un conjunt de projectes o empreses perquè puguin presentar-se davant el públic assistent el propi dia de l’acte amb format 'elevator pitch' i alhora poder fer contactes rendibles per al futur.

2 CATEGORIES

  • CATEGORIA MILLOR EMPRESA: empreses amb una trajectòria empresarial igual o inferior a 3 anys en el moment de presentar la sol·licitud, acreditable amb la documentació que cal aportar. El moment de presentar la sol·licitud s’entendrà com el moment de la inscripció formal mitjançant l’aplicació www.sabadellempresa.cat.
  • CATEGORIA MILLOR PROJECTE EMPRESARIAL:  persones físiques emprenedores i/o estudiants amb una idea de negoci innovadora, creativa i amb potencial d’execució.

8500 € EN PREMIS

  • 1a empresa classificada i guanyadora: 4000 €, 6 mesos gratuïts al coworking i mentoratge
  • 2a empresa classificada: 2500 € i mentoratge
  • 1r projecte empresarial classificat i guanyador: 2000 €, 6 mesos gratuïts a l'espai d'incubació i assesssorament individualitzat

BASES

INSCRIPCIÓ