Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Formació en cooperativisme per al sector de les cures i de l'atenció a la gent gran

El programa Cooperativa Activa Vallès + 60 s'impartirà de setembre a desembre al Vapor Llonch i consta de 9 sessions de 2 hores. S'acompanyarà les persones assistents en la creació d'una cooperativa. 

L'objectiu d'aquesta formació és impulsar la creació d’una cooperativa en l’àmbit de  l’atenció a la gent gran per millorar la qualitat de l’ocupació de les treballadores de la llar, serveis de neteges, cures i acompanyament. També, el programa facilitarà eines per gestionar el negoci sota els criteris de l’economia social. 

La formació anirà a càrrec de L’Esberla, cooperativa de consultores, facilitadores i dinamitzadores en economia social i solidària, i de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental. S'impartirà al Vapor Llonch (Crta. de Barcelona, 208) els dimecres de 16 a 18 h de forma presencial. 

La formació s'emmarca en el programa Activa Vallès +60, promogut per la Diputació de Barcelona, coordinat per l'Ajuntament de Sabadell i executat pels ajuntament de Badia, Cerdanyola, Castellar i el mateix Ajuntament de Sabadell.

INSCRIPCIÓ