Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Visita a LEITAT

DATA: 10 novembre, de 15:30 a 17:30 h

Coneix de prop els laboratoris del centre, les actuals àrees d'investigació i l'aposta per les tecnologies 4.0

 

A la visita podrem recórrer els principals laboratoris del centre, i conèixer les àrees d’investigació actuals en què està especialitzat el centre tecnològic i l’aposta per la innovació en l’ús de les tecnologies 4.0 que està impulsant. Coneixerem també les capacitats tecnològiques del centre en matèria d’indústria 4.0 a través de la presentació de les capacitats tecnològiques de Leitat en robòtica, impressió 3D, sensòrica (IOT) i intel·ligència artificial.

QUÈ ÉS LEITAT?

Fundada al 1906, Leitat és una de les entitats de referència a nivell estatal i europeu en la gestió de tecnologies. Compta amb un equip de més de 500 professionals, experts en recerca aplicada, serveis tècnics i gestió d'iniciatives tecnològiques i d'innovació. Leitat està reconegut pel Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat i és una de les principals entitats participants del programa Horizon2020 de la Unió Europea.

QUÈ OFEREIX AL SECTOR INDUSTRIAL?

Leitat aporta valor social, industrial, econòmic i sostenible, oferint solucions integrals en múltiples sectors i àmbits: desenvolupament de nous materials, producció eco-sostenible, sistemes de prevenció de salut laboral, revaloració de residus i aprofitament de recursos naturals, interconnectivitat i digitalització de la indústria, energia verda i maximització de l'eficiència energètica.

Leitat es focalitza en la gestió de la tecnologia i la R+D industrial per a generar projectes transformadors en aquest àmbit generant valor tecnològic.

ALGUNS EXEMPLES D´APLICACIONS INDUSTRIALS

  • Desenvolupament de paràmetres de procés fabricació additiva i impressió 3D (metall, polímer en filament, pols i resina)
  • Serveis de redisseny, optimització i impressió 3D de components
  • Smart Devices: disseny, desenvolupament i prototipatge de dispositius IoT, sensòrica, sistemese electrònics i comunicacions (maquinari, microprogramari, programari)
  • Disseny d´algoritmes de IA aplicada a l´automatització i segmentació
  • Disseny, simulació i enginyeria de sistemes òptics i fotònics
  • Recerca de noves metodologies per al desenvolupament de la Intel·ligència Artificial