&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

Properes visites de descoberta tecnològica: Eurecat (6 octubre) i Leitat (27 octubre)

En el marc de les visites de descoberta tecnològica, Sabadell Empresa programa properes visites a Eurecat (6 d'octubre) i a Leitat (27 d'octubre), dues de les principals infraestructures tecnològiques del territori. La incripció ja és oberta. 

Aquestes visites s'ofereixen a empreses, persones emprenedores i start-ups interessades en tecnologia i innovació perquè puguin establir-hi contacte i beneficiar-se'n. Les visites són gratuïtes. Cal fer inscripció prèvia. Les places són limitades. 

  • EURECAT: 6 d'octubre, 16 h

Eurecat (www.eurecat.org) és el principal centre tecnològic de Catalunya i la segona organització d'investigació privada més gran del sud d'Europa. L'activitat s'adreça a empreses industrials interessades a conèixer les seves capacitats tecnològiques. 

  • LEITAT: 27 d'octubre, 16 h

Leitat és una de les entitats de referència a nivell estatal i europeu en la gestió de tecnologies. A la visita es podrà descobrir el passat, el present i el futur de l’entitat i conèixer a fons en quines àrees d’investigació s’està treballant. A més, es podran recórrer els principals laboratoris del centre.

MÉS INFORMACIÓ

INSCRIPCIÓ