Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Cooperatèxtil, present en la jornada d'innovació "Transició digital i sostenible de la cadena de valor tèxtil a Catalunya"

L’Ajuntament de Mataró amb la col·laboració dels territoris de la xarxa ACTE (Associació de Col·lectivitats Tèxtils Europees) organitza una jornada d’innovació tèxtil d’àmbit català per acollir la cadena de valor tèxtil i moda de Catalunya i reflexionar sobre la transició digital i sostenible.

La jornada se celebrarà el 19 d'octubre al Centre de Congressos del Tecnocampus de Mataró i va adreçada a la cadena de valor tèxtil catalana, per tal de donar ressò i compartir:

  • El significat i l’abast del repte de transició digital i sostenible
  • Oportunitats per facilitar el procés de l’esmentada transició
  • Experiències reals d’empreses que encoratgin la presa de decisió
  • Noves tecnologies que faciliten els processos de digitalització i transició sostenible
  • L’atorgament dels premis Reimagine Textile a les iniciatives més innovadores de les start-ups del sector tèxtil i cadena de valor tèxtil-moda.

El territori de Sabadell hi serà present amb l’empresa Hilatures ARNAU, que participarà en la taula rodona com a experiència innovadora en l’àmbit de la sostenibilitat.

L’Ajuntament de Sabadell és membre de la xarxa ACTE que té com a objectiu representar els interessos als territoris amb presència dels sectors tèxtil, confecció, pell, calçat i complements de moda.

En aquest sentit, Sabadell participa en la plataforma COOPERATÈXTIL (www.cooperatextil.cat), que funciona com un marketplace que compleix la funció de connectar l'oferta i la demanda de la producció tèxtil. 

MÉS INFORMACIÓ