Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

SAVE THE DATE: 24 de novembre, 10a edició del Cafè Aventura a Can Roqueta

Reserva't l'agenda! El proper 24 de novembre es durà a terme la 10a edició del Cafè Aventura, el fòrum de l'emprendoria de Sabadell. Aquesta edició es desenvoluparà en format presencial al Centre d'Empreses Industrials de Can Roqueta.

La jornada matinal està adreçada a persones emprenedores que tinguin un projecte o una empresa en funcionament. Es porten a terme accions de networking i dinàmiques empresarials diverses i s'organitzen ponències sobre temes d'interès per a noves persones emprenedores. L'acte central del Cafè Aventura és l'elevator pitch, que consisteix en la presentació comptetitiva de 15 projectes amb un important component tecnològic, innovadors i d'alt potencial de creixement, a través del qual coneixerem de primera mà les millors experiències emprenedores del territori. En aquesta edició es repartiran premis per un valor estimat de 8.500 €. 

En breu s’ obriran les inscripcions per a les persones assistents.

+INFO