Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

9 i 10 novembre, BizBarcelona: emprendre i transformar el teu negoci

Si ets una persona emprenedora, troba respostes i inspiració a BizBarcelona per llançar o reactivar el teu negoci. Posa el focus en la innovació, el talent i el coneixement i connecta amb altres startups, pimes i persones emprenedores.

L'acte se celebrarà al Recinte Montjuïc de Fira Barcelona els dies 9 i 10 de novembre i s'organitza en 5 espais:

  1. Congrés: inspiració, coneixement i tendències. Més de 120 conferències i 300 ponents per inspirar-te i ajudar-te a apostar per la innovació, a posar en marxa el teu nou projecte o a impulsar una empresa ja consolidada.
  2. Zona expositiva: solucions, productes i serveis. Solucions innovador i ecosistemes
  3. Workshops: més de 40 tallers gratuïts Tallers i continguts impartits per experts que donaran resposta a les necessitats tant de les pimes com dels emprenedors.
  4. Networking: creixement professional. Experts de diferents àmbits lideraran aquestes activitats de networking gratuïtes on descobrir noves habilitats que et faran veure el teu projecte amb una nova perspectiva.
  5. Assessorament: respostes a mida per millorar Apropa't a l'espai d'assessorament i deixa't orientar per professionals de diferents sectors, especialitzats en resoldre dubtes relacionats amb projectes i negocis com els teus.

També podràs participar en:

  • Pitch Competition. Per a  startups innovadores que ofereixin solucions per a la digitalització d’empreses i negocis.
  • Zona expo. Si ets una startup aprofita la millor oportunitat per contactar amb nous clients.
INSCRIPCIÓ

Ja hi ha oberta l'acreditació online gratuïta. Pots fer-ho en aquest enllaç

+INFO