Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

21 i 22 d'octubre, jornades del tercer sector de la Plataforma Vàlua

Les 30 entitats ciutadanes que formen la plataforma del tercer sector de Sabadell, la Plataforma Vàlua, celebraran els propers 21 i 22 d'octubre les jornades "Sabadell amb Vàlua" a l'Espai Cultura de l'antiga Caixa Sabadell. 

Les activitats s'obriran el 21 a les 18 h amb la ponència “Present i reptes de futur" de Francina Alsina, presidenta de la Taula del Tercer Sector de Catalunya, a l'Auditori Fundació 1859 de Caixa Sabadell (c. d'En Font, 25). Hi assisitiran el Molt Hble. Sr. Roger Torrent, conseller d'Empresa i Treball, Montse González, 4a tinenta d'alcaldessa i regidora de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu de l'Ajuntament de Sabadell, Eloi Cortés, regidor d'Acció Social i Habitatge de l'Ajuntament i els senyors Joan Madaula i Ricard Martínez, copresidents de la plataforma Vàlua. A continuació, les empreses distingides amb el reconeixement d'Empresa amb Vàlua podran participar en un aperitiu, interactuar i fer xarxa.  

L’endemà, de 10 a 14 h, als Jardins de l’Espai Cultura tindrà lloc la Fira d’Entitats del Tercer Sector, que faran una mostra dels seus serveis i alguns tallers i activitats. Hi haurà actuacions musicals, tallers, jocs infantils i moltes més activitats adreçades a tots els públics. 

La jornada tindrà presència a les xarxes amb l'etiqueta #SBDVàlua2022.